Commissie NEDI

De commissie Natuur, Energie, Duurzaamheid en Internet (afgekort als commissie NEDI) bestaande uit:
Henk de Jong
Wim Buiten
Albert Bakker
Boris Pents
Jan Visscher
Rolie Tromp

Periodiek zal er een thema worden aangepakt, want alles kan niet tegelijk.

Voortgang energiewerkgroep:  Scharmer Duurzaam

Op zaterdag 1 februari wordt er door de hele provincie Groningen heen de dag van de duurzaamheid georganiseerd ( zie ook https://groningenwoontslim.nl/dienst/groningen-duurzame-huizendag/.

De energiewerkgroep Scharmer wil hier ook een bijdrage aan leveren. Zij heeft een aantal inwoners van ons dorp gevraagd en bereid gevonden hun kennis, ervaring en maatregelen die zij hebben genomen om hun huis duurzamer te maken, te delen. Daarom is het mogelijk dat u op 1 februari tussen 13.00 uur en 16.00 uur een bezoek brengt aan deze mensen en u laat informeren over wat zij gedaan hebben, de voordelen daarvan en mogelijk welke obstakels ze zijn tegengekomen.

Het betreft de volgende inwoners met daar achter ook hun maatregel(en):

Henk de Jong, Hoofdweg 33.                      Pelletketel en zonnepanelen

Evert Terpstra, Herenlaan 2a.                    Optimale isolatie en zonnepanelen.

Wim Buiten, Hoofdweg 113.                      Warmtepomp.

Wim Bouwsema, Hoofdweg 104.             Hybride warmtepomp en zonnepanelen.

De energiewerkgroep.