20210501 Brief Nieuwe Inwoners
PDF – 101,2 KB 12 downloads

Beste nieuwe inwoner(s) van Scharmer,

Van harte welkom in Scharmer!

Graag willen we u hierbij informeren over ons dorp en onze dorpsvereniging.

De Dorpsvereniging Scharmer is sinds 1979 actief en fungeert als aanspreekpunt voor diverse instanties, waaronder de gemeente Midden-Groningen. De Dorpsvereniging onderhoudt contact met de gemeente over onderwerpen als verkeersveiligheid, de wegen en bermen.

De leden van de Dorpsvereniging hebben in 2019 de Dorpsvisie Scharmer vastgesteld. Er zijn verschillende leden in werkgroepen actief om invulling te geven aan de thema’s die de inwoners zelf belangrijk vinden. Noaberschap hebben we allen hoog in het vaandel staan.

Voor de leden van Dorpsvereniging Scharmer (jong en oud!) worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zo wordt Sinterklaas gevierd en vinden er kaartavonden (klaverjassen) plaats in de winter, kunt u zich bij mooi weer opgeven voor een fietstocht of de jaarlijkse BBQ en kunnen de kinderen met Pasen eieren zoeken en de volwassenen noten schieten. In januari houden we een Nieuwjaarsreceptie met een stamppotbuffet.

Nieuwsgierig geworden door deze informatie? Kijk dan op onze website met actuele informatie.

Mocht u lid willen worden of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Het lidmaatschap kost € 9,- per jaar voor een gezin en € 4,50 voor alleenstaanden. Tot 1 mei bent u gratis lid. Aanmelden kan per e-mail via ons mailadres. Wilt u bij aanmelding de volgende gegevens van alle gezinsleden aan ons doorgeven (zie hieronder)?

• Naam:
  • E-mail adres:

We verwerken uw gegevens op een rechtmatige, transparante wijze. Ons AVG beleid kunt u lezen op de website.

Mocht u geen lid willen worden, wilt u ons dit dan laten weten a.u.b.?

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Dorpsvereniging Scharmer:

Albert Bakker (voorzitter)

Greet Veldman (penningmeester)

Christine Hillemans (secretaris)

Henk de Jong (vicevoorzitter en contactpersoon activiteiten binnen en buiten Scharmer)

Anja Rozeveld (contactpersoon inwoners van Scharmer)

Hilde Bakker(contactpersoon werkgroepen in Scharmer)

Bram Bos (communicatie en digitalisering)

Graag wil ik (en mijn gezinsleden) lid worden van de Dorpsvereniging Scharmer

De gegevens van alle gezinsleden.

• Handtekening:

Met het plaatsen van uw handtekening geeft u toestemming in het kader van de AVG voor de aangekruiste onderwerpen.

Toestemming in het kader van de AVG.

Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens hierboven voor informatieverstrekking en contributieheffing.

□ Ik ga akkoord met het privacy beleid van DVS zoals omschreven op de website.

□ Ik geef toestemming voor het maken van foto’s tijdens evenementen en activiteiten van DVS en het gebruik hiervan op de website van DVS.

□ Ik geef toestemming (indien van toepassing) voor het maken van foto’s van mijn kinderen en jongeren onder de 16 jaar tijdens evenementen en activiteiten van onze organisatie en het gebruik hiervan op onze website.

Handtekening gezinsleden boven de 16 jaar

P.S. Wilt u dit formulier inleveren door het ingevuld formulier per email te versturen naar ons mailadres of in de bus te doen bij Herenlaan 2.